Sunday, July 25, 2010

~ KeDaI MaNiK OnLiNe ~


Jom singgah di kedai manik online saya di www.kedaimanik.com

5 comments:

FUZZY said...

Tahniah Amirah! InsyAllah, nak join lah satu hari nnti.. suka yg latest mutiara tu :)))

eedamanik said...

Mira nak tanya ada tak flower bowl sequin yg paling kecik, sbb biasa akak li yg besar dan sedang yg kecik tak pernah jumpa.

eedamanik said...

mira ada 3 jenis..akak ada contoh nyer..tp akak x ingat dpt dr mana. Akak MMS gambar nyer ok.

amElyn said...

baru terjumpa blog akak!
minatnyaaa nak gi kelas belajar.akak selalu tak buat kelas?? teringin sangat ni!!
nanti apa2 singgah blog saya eh!
kumakikaeamelyn@blogspot.com

sue said...

As'salam, napa saya bukak laman web kedai manik mira gmbr lain yang kuar...? dah berkali-kali saya try tapi tetap gmbr tu jugak yg kuar...terpaksa p FB utk tgk produk akak...